LUČICA PODURINJ

LUČICA PODURINJ

Uređenjem platoa i odvodnje oborinskih voda svim je korisnicima lučice Podurinj i obližnjih plaža omogućen kvalitetniji pristup i organiziraniji parking.

IZGRADNJA PARKIRALIŠTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI GROBLJA SV. LUCIJA

IZGRADNJA PARKIRALIŠTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI GROBLJA SV. LUCIJA

Izgradnjom parkirališta s otprilike 50 parkirnih mjesta, s pristupnom rampom i tri mjesta rezervirana za slabo pokretne osobe, 2018. godine su stvoreni preduvjeti za proširenje groblja Sv. Lucija. Olakšan je pristup svim posjetiteljima groblja, ali i posjetiteljima obližnje Narodne čitaonice, a ukupna vrijednost investicije iznosi 2 milijuna kuna.

PARKIRALIŠTE SVEŽANJ

PARKIRALIŠTE SVEŽANJ

Parkiralište Svežanj raspolaže s 56 parkirnih mjesta i prostire se na 2.000 m2. Realizacijom ovog projekta osigurali smo dodatna parkirana mjesta uz obalnu šetnicu i tako mještanima i posjetiteljima Kostrene pružili lakši pristup plažama i šetnici.

PARKIRALIŠTE NA VRH MARTINŠĆICI I MARAČIĆIMA

PARKIRALIŠTE  NA VRH MARTINŠĆICI I MARAČIĆIMA

Važnost pojedinih komunalnih radova ne mjeri se samo veličinom i iznosima, nego i utjecajem koji će imati na svakodnevni život mještana, pa kako brojna naša naselja imaju nedostatak parkirnih mjesta na javnim površinama, na Vrh Martinščici i u Maračićima uređene su javne površine za potrebe parkiranja vozila.