NOVI DIO GROBLJA SV.LUCIJA

NOVI DIO GROBLJA SV.LUCIJA

Projekt proširenja groblja Sv. Lucija smješten na površini od 1.800 m2, rezultirao je s 579 novih ukopnih mjesta te dodatnih 15 do 18 mjesta u općem polju. Novi dio groblja raspolaže sa 71 grobnicom s 3 ukopna mjesta, 61 grobnicom sa 6 ukopnih mjesta i kolumbarijskim zidom sa 60 mjesta (s pretincima za 4 i 8 urni). Ovim zahvatom osigurali smo dovoljan broj ukopnih mjesta za duži vremenski period, a u planuPročitajte više

IZGRADNJA PARKIRALIŠTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI GROBLJA SV. LUCIJA

IZGRADNJA PARKIRALIŠTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI GROBLJA SV. LUCIJA

Izgradnjom parkirališta s otprilike 50 parkirnih mjesta, s pristupnom rampom i tri mjesta rezervirana za slabo pokretne osobe, 2018. godine su stvoreni preduvjeti za proširenje groblja Sv. Lucija. Olakšan je pristup svim posjetiteljima groblja, ali i posjetiteljima obližnje Narodne čitaonice, a ukupna vrijednost investicije iznosi 2 milijuna kuna.

CESTA GROBLJE SV. BARBARA – ROTOR ŠOIĆI

CESTA GROBLJE SV. BARBARA – ROTOR ŠOIĆI

Cesta od groblja Sveta Barbara pa do spoja na državnu cestu D-8 (magistrala) rekonstruirana je u potpunosti zajedno s javnom rasvjetom i odvodnjom, a postavljeno je i novo autobusno ugibalište pokraj “Zidara”. Riječ je o vrlo važnoj prometnici kojom je značajno poboljšan i pristup poslovnoj zoni Šoići i okolnim naseljima. Ukupna vrijednost investicije je oko 2,3 milijuna kuna.