Iva Rinčić kandidat za županicu PGŽ-a

Iva Rinčić kandidat za županicu PGŽ-a

Na riječkom Molo longu Iva Rinčić najavila je kandidaturu za županicu Primorsko-goranske županije. Također, najavljena je kandidature nezavisne liste grupe birača za županijsku skupštinu. Iva Rinčić je doktorica znanosti, izvanredna profesorica na dvije katedre – Katedri za društvene i humanističke znanosti u medicini i Katedri za javno zdravstvo te je ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Nezavisne liste i ugledni pojedinci iz dvadesetak jedinica lokalne samouprave s područja cijele Primorsko-goranske županije, pa tako i Kostrene koju predstavlja nezavisna lista Bolja Kostrena, udružili su svoje snage kako bi na predstojećim lokalnim izborima kroz međusobnu suradnju stvorili sve preduvjete za razvoj najdraže županije.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Iva Rinčić – kandidatkinja za županicu Primorsko-goranske županije; Davor Štimac – kandidat za gradonačelnika Rijeke i Dražen Vranić – načelnik Općine Kostrena. Na predstavljanju su sudjelovali i predstavnici Rijeke, Crikvenice, Kostrene, Viškova, Punta i Skrada.

Bogatstvo Primorsko-goranske županije nalazi se upravo u njezinoj raznolikosti koju je nužno vrednovati i iskoristiti na dobrobit svih stanovnika. Za kvalitetno vođenje i ravnomjerni rast i razvoj 14 gradova i 22 općine naše županije, važno je stvoriti sinergiju nezavisnih sudionika političke scene, koji su prepoznatljivi u svojim sredinama – poručili su sudionici konferencije za medije.